zondag 17 oktober 2021

P Politiek

VVD (lijst 1) stelt graag Caroline Klaver-Bouman op plaats 1 aan u voor

Wassenaar - Mijn naam is Caroline Klaver-Bouman, ik ben 54 jaar en ben in 1999 met mijn man Edwin en 3 zonen in Wassenaar komen wonen. Ik heb van mijn 11e tot 18e ook in Wassenaar gewoond. Ik heb bedrijfskunde en geschiedenis gestudeerd, gewerkt in het bedrijfsleven en geef momenteel economie les op het Luzac in Den Haag. Ik ben sinds 2014 raadslid voor de VVD en vanaf 2016 tevens fractievoorzitter.

Graag wil ik mij een 2e raadsperiode inzetten om ervoor te zorgen dat Wassenaar een heerlijk dorp blijft voor jong en oud om in te wonen en te werken. Er is nog veel te doen en er komt ook nog veel op ons af.

Ik zie de VVD weer een belangrijke rol spelen in de toekomst van een zelfstandig Wassenaar. De afgelopen raadsperiode zaten wij in de oppositie. Vanaf het begin hebben wij aangegeven dat wij constructief oppositie zouden gaan voeren; zoals ondersteuning op het gebied van duurzame investeringen in sportvoorzieningen, maar kritisch op het gebied van financiën, woningbouw en groen. De speerpunten bestendig financieel beleid, goed bestuur en effectieve samenwerking in de regio, zijn ook de speerpunten voor de aankomende verkiezingen. Want alleen dan kan Wassenaar een zelfstandige gemeente blijven. Wij hebben onze TOEKOMST IN EIGEN HAND.

Ik vind het een eer om lijsttrekker te zijn voor de VVD Wassenaar. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om de rust en het vertrouwen in de politiek en de VVD terug te winnen. Met een mooie lijst van ervaren raadsleden en enthousiaste nieuwkomers denk ik dat wij met onze liberale agenda wezenlijk kunnen bijdragen aan de toekomst van een zelfstandig Wassenaar.