zaterdag 25 mei 2019

K Kunst & cultuur

Topzangeres Rachel Gould bij PJPJ in Cultureel Centrum Voorschoten op 10 november 2018

Wassenaar - Opnieuw topjazz bij PJPJ! Op zaterdag 10 november 2018 met topjazzmusici Rachel Gould, zang, John Ruocco, saxofoon en de jong professionals Federica Lorusso (piano), Alessio Calore (contrabas) en Nitin Parree (drums)

Rachel Gould (1953) begon haar zangcarrière in de vroege jaren ’70 in de Verenigde Staten. Ze toerde over de hele wereld en was vanaf 1991 twintig jaar docente aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Rachel werkte met Chet Baker en nam een album met hem op. Ze is een unieke zangeres op hoog niveau en stond op het podium met Benny Bailey, Billy Brooks, Philip Catherine, Jake Hanna, Woody Herman, Sal Nistico, Enrico Pieranunzi en vele anderen.

John Ruocco, conservatoriumdocent saxofoon en klarinet is altijd op zoek naar originaliteit in zijn spel en in zijn lesgeven. John komt uit de Verenigde Staten en speelde met de ‘groten’ der aarde waaronder Dizzy Gillespie, Art Farmer, Toots Tielemans, Slide Hampton, Beaver Harris, Teddy Edwards, Philip Catherine, Billy Hart, Kenny Werner en vele anderen. Vanaf 1987 is John docent aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en vanaf de jaren ’90 ook als leider/dirigent van de Big Band van het Koninklijk Conservatorium. Jaarlijks, in januari, treedt de Big Band op bij PJPJ.

Meer over de jong professionals Federica Lorusso (piano), Alessio Calore (contrabas) en Nitin Parree (drums) is te vinden op www.pjpj.nl/agenda
Het jazzconcert vindt plaats op 10 november 2018 en begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur en de entree is € 7,00. Voor donateurs en jeugd tot 18 jaar gratis). Het jazzconcert is onderdeel van de Week van de Kunst Voorschoten https://weekvandekunst.nl

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief