Mix 2 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging komt los.

28 november 20192 minute read

Afgelopen vrijdag speelden twee teams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging hun wedstrijd in sporthal De Schulpwei. Een sporthal die nog steeds vol in gebruik is.

Het WVV Mix 2 team, deels vernieuwd, begint het competitiespelen steeds beter onder de knie te krijgen. Ook de nieuwelingen Marcel ten Berge en Jim Wang komen er steeds beter in en speelden een beregoede wedstrijd. Onder aanvoering van de getrouwen Jeanne Taal, Jan Willem van Reeuwijk en Gliselle v.d. Kleij kreeg Leython een geduchte tegenstander tegenover zich. Geblesseerde Elly van Weerlee moet nog even wachten, maar ondersteunde haar team vanaf de tribune. De eerste set verliep vlot voor WVV via de time out standen 12-10 en 22-19 . Dat leidde naar de winst in deze set met 25-21.

Set 2 was een ware veldslag!! Leython kreeg geen bal meer goed over het net. WVV was dan ook wel heel erg goed op dreef. Goed geplaatste ballen ver in het achterveld leverden meerdere malen een punt op en uiteindelijk een setwinst met 25-08.

In set 3 wist Leython zich te herstellen. De strijd ging gelijk op tot 18-18. Toen sloeg WVV toe en speelde zeer sterk. Dat resulteerde in de setwinst met 25-22.

Set 4 was min of meer een formaliteit. Leython viel ver terug. Dat was voor de WVV Mixers in deze Sinterklaastijd smikkelen en smullen. Via 14-5 werd het uiteindelijk 25-14 en een klinkend 4-0 overwinning voor de WVV-ers. Dit team is zoals vermeld op de goede weg en zal in de hogere poule waarin zij spelen zeker nog meer wedstrijdpunten verzamelen.

WVV Mix 1 – Gemini Kangeroes Mix 1. Uitslag 2-2.
Ook het WVV Mix 1 team speelde en wel tegen het Mix 1 team van Gemini Kangeroes. Deze wedstrijd was er één met wisselende kansen. Dan stond WVV voor en dan weer Gemini Kangeroes. Dat leidde tot de volgende setstanden: 19-25, 25-19, 22-25 en 25-23. Het was wel een wedstrijd waarin het volleybal uiteindelijk de winnaar was. Het WVV Mix 1 wordt in deze competitie een goede middenmotor in poule A van regio West.

Uitslag Volley2B Heren tegen WVV Heren 1: 3-2. Setstanden 25-19, 19-25, 25-19, 21-25, 15-12.

Programma: 25 november Merenwijk Mix 3 – WVV Mix2, 27 november Utopia Mix 1 – WVV Mix 1.

Kom ook volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Je zult je er thuis voelen! Info bij secretaris Jeanne Taal, 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tekst: Ger van Weerlee Foto: Marjanne van der Velde