donderdag 04 juni 2020

P Politiek

GroenLinks in de Langstraat: in gesprek met fractie en bestuur van GroenLinks Wassenaar

Wassenaar - Er zijn meer politieke partijen met groene jasjes! Maar er is natuurlijk maar één partij met het echte groene jasje aan. En dat is GroenLinks. Althans, dit vinden wij als fractie en bestuur! Waarom wij dit vinden kunt u ons zaterdag 16 maart vragen in de Langstraat. We staan halverwege, ter hoogte van Brothers, Van der Plas en de bibliotheek. U weet wel, die bibliotheek waar dit college structureel een ton op wil bezuinigen.

We nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan. Over duurzaamheid. Over sociaal beleid. En uiteraard over de Wassenaarse politiek. Over bezuinigingen die nergens op slaan, zoals op de bibliotheek. Natuurlijk spreken we u ook graag over de aanstaande provinciale verkiezingen van 20 maart. Waarom het in onze ogen belangrijk is dat de GroenLinks-fractie in de provincie zo groot wordt, dat we dit zelfs in Wassenaar merken! Landelijk doen we daar naar ons idee ook ons voordeel mee, want met een grote fractie verliest het kabinet zijn meerderheid in de Senaat!

Zoek ons de 16e op. Kom bij voorkeur lopend of met de fiets. Omdat dat genieten is, omdat dat beter is voor het milieu en omdat u met de auto in Wassenaar bijna nergens meer komt. Daar kunnen we het dan ook nog met elkaar over hebben!

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief