woensdag 12 mei 2021

S Sport

Heren 1 Wassenaarse Volleybal Vereniging niet opgewassen tegen VOIO’72 Heren 1

Slechts 6 Wassenaarse heren togen naar Ridderkerk om de strijdaan te binden tegen VOIO’72. VOIO’72 dit seizoen nieuw in de Toppoule weert zich kranig maar de WVV heren konden in de thuiswedstrijd tegen dit team met 3-1 winnen. De verwachtingen bij de WVV-ers waren dus erg gespannen.

Tegenvaller was wel dat slechts 6 WVV spelers beschikbaar waren en dat scheelt een behoorlijke slok op de spreekwoordelijke borrel. De eerste set werd al direct een kraker. Beide teams leken niks aan het toeval te willen overlaten en er vol in te gaan. Tot ver in de eerste set

Kon het nog alle kanten opgaan. Eerder leek WVV met de eerste setwinst te gaan strijken maar uiteindelijk was het toch VOIO’72 die met de kleinst mogelijk winst de set naar zich toetrok: 25-23. De teleurstelling bij de WVV mannen was groot. Volledig van slag kreeg VOIO’72 de gelegenheid om zowel in set 2 als in set 3 een onoverbrugbare voorsprong op te bouwen. Logischerwijs bracht dit het verlies voor WVV met 25-13 en 25-15. Het gemis aan wisselspelers bij WVV werd nu wel heel funest. Hoe hard de WVV-ers ook werkten VOIO’72 was veelvuldig de bovenliggende partij. Slechts 10 punten wisten zij nog te produceren tegen de volle 25 door de tegenstanders. Helaas een fiks verlies voor de WVV-ers. Voor de 2 nog te spelen wedstrijden dit seizoen houden zij zich echter vast aan het spel wat zij in de eerste set lieten zien.

Ook Volleyballen? Wij trainen op de woensdagavond in sporthal De Schulpwei van 20.15 tot 21.45 uur. Wij rekenen geen inschrijfgeld en niet vergeten de eerste 4 achtereenvolgende trainingen mag men vrijblijvend meedoen. Info bij secretaris Jeanne Taal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., op www.wvv-wassenaar.nl of via 06-24848258.