donderdag 13 augustus 2020

P Politiek

Duurzaamheidsmarkt 11 mei: Wij zoeken uw duurzame initiatief of winkel

GroenLinks Wassenaar zoekt lokale initiatieven en (web)shops die met een stand op 11 mei op de duurzaamheidsmarkt in het Deijlercentrum willen staan. Om hier aan de Wassenaarders te laten zien, voelen en proeven hoe makkelijk het is om kleine stappen te maken naar een duurzamer leven. Elke stap telt is dan ook de slogan van de markt.

Wij hebben nog een aantal plekken over die we graag zouden laten vullen door lokale bedrijven die duurzame initiatieven hebben mbt huishouden, persoonlijke verzorging, tuin, kinderen, huis etc. Neem contact met ons op, dan kunnen we meer vertellen! We nodigen iedereen uit om te komen! De markt is gratis voor standhouders en bezoekers, om zo iedereen te kunnen verwelkomen.

Tijdens deze middag is er voor jong en oud van alles te beleven. De duurzaamheidsmarkt bestaat uit kraampjes en verschillende activiteiten zodat iedereen kennis kan maken met de simpele mogelijkheden om duurzamer te leven en om zo meer rekening te houden met het milieu. Ook voor uw kinderen zijn er leuke en lekkere, activiteiten te doen.

Iedereen kan echt, met kleine stappen of met wat grotere stappen, iets doen om duurzamer om te gaan met de grondstoffen die we hebben. Op deze duurzaamheidsmarkt willen we laten zien, dat het niet moeilijk is en dat het ook leuk kan zijn! Echt elke stap heeft zin!

Wilt u uw duurzame ideeën met alle Wassenaarders delen dan horen wij graag van u! De duurzaamheidsmarkt zal op 11 mei van 14 tot 17 uur zijn, in het Deijlerhuis en de deijlertuin aan de Hofcampweg 3 in Wassenaar.

Bestuur Groenlinks Wassenaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief