maandag 27 mei 2019

P Politiek

PvdA: 1 mei bijeenkomst over zorg

De traditionele 1 mei bijeenkomst van de PvdA in Wassenaar staat dit jaar in het teken van de gezondheidszorg. Jopie Nooren, lid van de Eerste Kamer, zal spreken over actuele ontwikkelingen. Komt de zorg letterlijk op te grote afstand van de burgers, en zo ja wat is daaraan te doen?

Jopie Nooren (1961) is naast senator voorzitter van de Raad van Bestuur van Bartiméus, een organisatie die blinden en slechtzienden ondersteunt. Zij heeft veel ervaring in de gezondheidszorg. Zij was g en directeur van de brancheorganisatie in de zorg en bestuurder van een instelling. In de Eerste Kamer voert zij het woord over onderwijs, zorg en jeugdbeleid.
Toegang tot de 1 mei bijeenkomst is gratis. Iedereen, ook niet-leden van de PvdA, is welkom.

De bijeenkomst op woensdag 1 mei begint om 18.30 uur in servicecentrum De Plataan, Ernst Casimirstraat 54.

PvdA: 1 mei bijeenkomst over zorg

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief