Skip to content

Behoedzame start met jeugdleden bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging

26 april 20192 minute read

Aan het begin van het bijna voorbije seizoen heeft WVV een voorzichtige start gemaakt met een aantal jeugdleden. De jeugdspelers in de leeftijd variërend van 10 jaar tot 15 jaar hebben zich dit seizoen beperkt tot het bezoeken van de training. Onder de enthousiaste leiding van trainster Peggy Verweij hebben er gemiddeld zo’n 15 meisjes de training bezocht.

Indien jij, ja jij :>), tussen de 10 en 15 jaar bent en ook lekker wil sporten, in het bijzonder volleyballen, dan kan dat uiteraard. Laat één van de ouders contact opnemen met onze secretaris Jeanne Taal via secretaris@wvv-wassenaar.nl of mobiel 06-24848258 en schrijf je alvast in als toekomstig lid van WVV.
WVV vraagt geen inschrijfgeld.
Indien aan het begin van het volleybalseizoen 2019-2020 het aantal jeugdleden voldoende groot is kan het zomaar zijn dat er weer een volwaardig jeugdafdeling ontstaat en dat ook jij dan deel uitmaakt van de WVV ‘familie’.

De bedoeling is dat het komend seizoen de training op de woensdagavond in sporthal De Schulpwei aan de dr. Mansveltkade 1 plaats vindt en wel van 18:30 uur tot 20:00 uur. In hoeverre er vervolgens ook aan de officiële reguliere Nevobo competitie deelgenomen gaat worden hangt nog van een aantal factoren af. Het ligt echter in de lijn der verwachtingen dat het bestuur van WVV zich daar uitermate sterk voor maakt dat dit ook daadwerkelijk gaat plaatsvinden.
Dus….. laat je zien en kom lekker sporten, goed voor je lijf en sociale contacten.

Tekst: Jan Rijskamp
Foto: Jeanne Taal

Tags

JeugdVolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top