maandag 01 juni 2020

K Kunst & cultuur

De Warenar: Ontdek parels in uw theater dichtbij

Uitverkocht? Ja. RUNDFUNK en SJAAK BRAL bijvoorbeeld. En de voorstellingen van Huub Stapel, Enkele Reis, Roué Verveer en Guido Weijers kunnen we binnenkort ook aan dat lijstje toevoegen. Super! Het Theaterseizoen gaat beginnen! Graag laten wij u ook kennismaken met de nu nog minder bekende pareltjes. Want die zijn juist zo bijzonder om te ontdekken in ‘t Theater dicht bij huis. Koopt u een kaartje? Nu kan het nog…

SPIJKERS II (5 okt) van Joost Spijkers (ook Ashton Brother) is zo’n parel. Joost won hiermee de Poelifinario Theaterprijs 2018, beste kleinkunstvoorstelling. Alle nummers vertellen een verhaal in een zeldzame mengeling van jazz, balkan, pop, rock en fado. Een vurige, passionele avond vol energie staat u te wachten. Zo ook bij SWINGIN’ IN NEW ORLEANS (30 okt) van The Legends ft. Michael Varekamp. Swingen alsof je in de stad zelf staat!

Jan Beuving (ROTATIE, 11 dec) is van een heel ander kaliber. Hij weet een wiskundige draai te geven aan teksten en liedjes, en wint daar menig prijs mee. Net als Louise Korthals. Zij is inmiddels een zoon rijker en gaat met haar met 5 sterren bekroonde ALLES IS ER op 15 november de muzikale confrontatie aan met alles.
Marcel Harteveld relativeert elk standpunt. Hoe gênant de ervaring ook is die je meemaakt. In WEET IK VEEL (14 dec) vertelt hij o.a. hoe hij een babyshower beleefde na drie dagen Lowlands… Goeie avond lachen.

Kinderen kunnen kennis maken met het dappere EENDJE (29 sep) Dobber. Veelzijdig Theatermaakster Kim van Zeben kruipt op cabareteske wijze in de huid van diverse figuren. Kindercabaret met poppenspel.
Remco Veldhuis vliegt in LANG VERHAAL KORT (3 okt) op z’n eigen, komische wijze langs de hoogte- en dieptepunten van de Bijbel. Zeer de moeite waard en het scheelt u weer lezen.
Renée van Wegberg trakteert u op 19 september samen met vier topmuzikanten Billy Maluw, Job Greuter, Berry Jansen en André van Damme op liedjes van LIST, SHAFFY & PIAF, maar ook van Brel, Boeijen, Aznavour en Theodorakis komen voorbij.

Vorig seizoen gelachen bij de PUBQUIZ?! Er zijn nog tafels…

Theater Warenar – samen een gezellig avondje uit, dichtbij. www.warenar.nl

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief