vrijdag 16 april 2021

K Kunst & cultuur

Kunst als cadeau - voor mensen die misschien alles al hebben

Kunstgroep Wassenaar nodigt u uit voor de vernissage van haar tentoonstelling Present Art - Art Present in Galerie in de Molen op zaterdag 30 november vanaf 16.00 uur, in de aanloop naar dé feestmaand van het jaar. Gratis toegang.

De Kunstgroep organiseert ieder jaar tien exposities in haar galerie in de Molen Windlust, in het centrum van het dorp. Dit wordt dan de tiende en laatste van dit jaar , en wel een heel bijzondere. Passend bij het feestelijke karakter van deze maand hebben onze kunstenaars vele kleine unieke werken gemaakt. Van schilderkunst tot keramiek, van fotografie tot sieraden, van grafiek tot beeldhouwwerk; het is er allemaal. Kom naar de galerie voor een uniek cadeau.

Aangeschafte kunst mag direct mee naar huis. Lege plekken worden aangevuld met nieuw werk. Zo blijft het verrassend. Geniet van de geboden variëteit .
Mocht het u niet lukken om de feestelijke opening bij te wonen, loop dan in de weken daarna eens binnen, de tentoonstelling loopt tot 5 januari in het nieuwe jaar.

De deelnemende kunstenaars zijn: Achille, Amoretta ,Suzanne Banning, Max Boekholt, Dons van der Gronde-Deppe, Hans Gussekloo, Marianne Hartemink, Annemieke Holleboom-van Rosmalen, Kathryn Jankowski ,Laura Karstens, Daisy Kimman, Fifi van Leent, Cea Maat, Carolien Makovitz, Corona van Malkenhorst, Letty Muntjewerf, Truus Oele-Apon, Elke Pichler, Maayke Schuitema, Greetje Sieders, Ada Sier, Marianne Sluis, Ria Sprenger, Silvia Strobo, Ellen van Toor, Mariska Toetenel, Wierd Wagemakers, Andrzrej Wawrzyniak, Brigitte Wawoe.

U bent van harte welkom!
De vernissage is zaterdag 30 november vanaf 16.00 uur tijdens een plezierige ontmoeting met de kunstenaars die dan met veel genoegen een toelichting zullen geven op hun werk en werkprocessen. Ook op zondag 1 december zijn ze daar te vinden.
Verkocht werk kan door de koper meteen ingepakt, afgerekend en meegenomen worden. Het werk is klein van afmeting, de prijzen zijn navenant laag, van € 10 tot € 250.

Hiermee lost de Kunstgroep eindelijk de vragen op waar u mee sukkelt in deze feestelijke cadeaumaand : waarmee kan ik iemand een plezier doen die alles al heeft ? Kunst dus als een reddingsboei. Maak gebruik van deze bijzondere kans!

Toast met de kunstenaars tijdens onze opening op zaterdag 30 november vanaf 16.00 uur.
De expositie loopt tussen 30 november 2019 en 5 januari 2020, iedere donderdag t/m zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Galerie in de Molen, Molenplein 10a, Wassenaar.
www.kunstgroepwassenaar.nl