zaterdag 08 mei 2021

P Politiek

HartvoorWassenaar: Op naar 2020!!

De komende twee weken gaat de stoom even van de ketel. Buiten is het donker en koud.

Een deel van de Wassenaarders trekt naar nog koudere of veel warmere oorden, en een ander deel verheugt zich op gezelligheid thuis. Met vrienden en familie.

En ieder jaar hopen we weer op een witte kerst.

Het jaar 2019 wikkelt zich af. En zeker wanneer 1e en 2e kerstdag zo midden in de week vallen, dan loopt het jaar lekker rustig uit. We kijken even terug, en we realiseren ons dat er weer een nieuw jaar aan komt. En dan vragen we ons altijd even af: wat zal 2020 ons brengen.
En vervolgens beginnen we er aan.

2019 was een politiek jaar met vele gezichten. Het is een turbulent jaar geweest. Het gevoel van onbehagen bestaat er uit dat we vinden dat het bestuur van Wassenaar niet met kracht de goede richting inslaat.

Het goede nieuws is dat we 2020 hard zullen werken om dat wel voor elkaar te krijgen.
Als lokale partij zijn de Wassenaarders en Wassenaar alles voor ons.

Wij van het team HartvoorWassenaar danken allen die ons gesteund hebben. Onze leden, maar ook de vele fans. We vinden het fijn dat we zo midden in onze Wassenaarse samenleving staan. Daardoor kunnen we ons werk goed doen. En met minstens dezelfde inzet zullen we dat volgend jaar ook weer doen.

HartvoorWassenaar wenst alle Wassenaarders een gezond, gelukkig, gezellig en goed 2020 toe. Eigenlijk willen we ook zeggen: We wensen u het dubbele van wat u ons wenst!

De fractie van HartvoorWassenaar: Joost van Rossem, Chris van Putten, Henri Hendrickx
Solide, voor een fijne Kerst en een Goed 2020