Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

De Wassenaarse Volleybal Vereniging en haar jeugd

21 september 20202 minute read

De jeugdafdeling van de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) is in het nieuwe volleybalseizoen weer enthousiast van start gegaan met de training. De jeugdgroep is in dit nieuwe seizoen gegroeid tot 27 jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. De ervaren trainster Peggy Verweij en haar assistente Gliselle D van der Kleij hebben de jongelui weer de broodnodige volleybaltechnieken bijgebracht. Ook werd er aan de conditie gewerkt. 

De bedoeling is dat de groep wordt klaargestoomt voor de volleybalcompetitie in januari 2021. En WVV is er van overtuigd dat deelname aan die competitie, gelet op de inzet en het enthousiasme van de jeugd, zeker gaat lukken.

WVV bouwt aan haar toekomst en daarom roept zij jongelui op zich aan te sluiten bij de jeugdgroep. De training is op de woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1. Beweeg en speel mee en verbeter je conditie.

Naast het volleybal ontplooit de Wassenaarse Volleybal Vereniging ook nevenactiviteiten. En een van die activiteiten is deelname van de Grote Clubactie. Gisteren, zaterdag 19 september, is de landelijke lotenverkoop van die Grote Clubactie gestart. Ook WVV doet mee en wil natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in om geld binnen te halen voor de aanschaf van clubtenues voor de jeugd en buitenvolleybalse activiteiten voor de senioren. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de clubkas van WVV gaat.

De WVV leden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

De WVV jeugd gaat er vol voor en hoopt haar doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en bewoners van Wassenaar! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Koopt dus die loten en steun de Wassenaarse Volleybal Vereniging.

Heeft u ook zin in volleyballen kom dan naar de training van WVV op de woensdagavond. Voor de senioren is dat van 20.15 tot 21.45 uur eveneens in sporthal De Schulpwei. Voor nadere info kent u terecht op de website: www.wvv-wassenaar.nl en op Facebook.

Fotobijschrift: De Wassenaarse Volleybal Vereniging bouwt aan haar toekomst.

 

Tags

JeugdVolleybalWassenaarWassenaarse Volleybal Vereniging
Gerelateerde artikelen
Back To Top