Fotocredit: Marjanne van der Velde

Mix 1 van de Wassenaarse Volleybal vereniging blijft in de race

8 februari 20202 minute read

Het Mix 1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging speelde tegen concurrent Merenwijk Mix 1. Inzet was de eerste plaats in de poule regio Rijnland Mix A.

WVV begon in de eerste set met degelijk volleybal. Al gauw lag zij op voorsprong. En die werd niet meer afgestaan: 15-25. In de tweede set was het precies andersom. Merenwijk liet het niet op zich zitten en kopieerde de stand van de eerste set met 25-15.

De derde set gaf meer strijd met voor beide teams winstkansen. Maar bij 15-15 drukte Merenwijk door en dat leverde een setwinst op van 25-18.
WVV wilde niet versagen in deze kampioensstrijd en gaf in set vier gas. Dat ging van 5- 10 en 8-15 naar een setwinst met 16-25. Derhalve een gelijkspel. Wederom gaven beide partijen aan elkaar weinig toe. Ook de stand in deze poule veranderde dus niet. Merenwijk Mix 1 heeft uit 9 wedstrijden 23 punten en WVV Mix 1 uit 10 wedstrijden ook 23 punten. Er volgen in deze stand nog 6 respectievelijk 5 wedstrijden. Daarbij is de wedstrijd WVV Mix 1 tegen Merenwijk Mix 1 op 20 maart a.s. van cruciaal belang. Maar ook Gemini Kangeroes en Leython DC 2 kunnen nog een rol spelen in deze poule.

Merenwijk Mix 1 – WVV Mix 1. Uitslag 2-2

Ook in de wedstrijd tegen VOIO’72 konden de heren van WVV weinig potten breken. In de eerste set werden er wel punten verzameld, maar verder dan 20 kwamen zij niet: 25-20. Ook set twee kon er ondanks behoorlijke tegenstand niet gewonnen worden: 25-18.
Dat gold ook voor set drie en vier die beide eindigden in 25-15. Derhalve een 4-0 nederlaag.
Daarmee blijft WVV onderaan staan met 5 uit 8.

VOIO “72 – WVV Heren 1. Uitslag 4-0

Programma:
Dinsdag 11 februari Volley2B 1 tegen WVV Heren 1.

Kom ook volleyballen bij de enige echte Wassenaarse Volleybal Vereniging. Er wordt getraind op de woensdagavond in sporthal De Schulpwei van 20.15 tot 21.45 uur. Kom langs met je sportspullen en train meteen mee. De eerste vier achtereenvolgende trainingen zijn geheel vrijblijvend. Bel voor info secretaris Jeanne Taal, tel. 06-24 84 82 58 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.