Fotocredit: Marjanne van der Velde

Het Mix 1 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging haalt de volle winst binnen.

20 februari 20202 minute read

En de winst van WVV stond als een huis. Het WVV Mix 1 team marcheerde als een goed geoliede machine door deze wedstrijd heen. Set 1 begon met een hele lange rally. Daarna bouwde WVV met een zeer solide verdediging een ruime voorsprong op. Daar was voor Leython geen doorkomen aan. En bij 25-17 zat het eerste WVV punt in de knip.

Set 2 gaf een nog duidelijker beeld. WVV haalde het ene na het andere punt binnen met goed volleybal. Als er één team in deze poule van zes recht heeft op het kampioenschap, gezien het vertoonde spel, dan is dit team het wel. Zij snelde naar de setwinst met 25-12.

Set 3 gaf een iets ander beeld te zien. Leython probeerde iets aan de stand te doen waardoor WVV op een achterstand kwam. Maar bij 15-15 had WVV dit weer recht getrokken en balde meteen door naar de 25 punten: 25-20.

Dan set 4. Het was alsof er geen team aan de andere kant van het net stond. Op een gegeven moment stond het 19-2 (!) voor de Mixers van WVV. De teugels werden iets gevierd maar bij 25-15 was ook deze set binnen en de volle winst in deze wedstrijd met 4-0. Proficiat WVV ers.

Ook zij moeten nog vier wedstrijden in dit seizoen spelen, waaronder tegen concurrent Merenwijk Mix 1. WVV Mix 1 heeft het magische getal van 1000 setpunten bereikt met 908 tegenpunten. Bij Merenwijk Mix 1 is dat 932 resp. 862.

Volley 2B 1 – WVV Heren 1.
Uitslag 4-0.

Helaas konden de WVV Heren het ook tegen dit team niet bolwerken. Maar het vertoonde spel geeft goede moed voor het behalen van wedstrijdpunten.

Programma: vrijdag 6 maart VCS Mix 2 tegen WVV Mix 2.

Ook volleyballen? Kom naar de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Bel voor info secretaris Jeanne Taal 06-24 84 82 58 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.