dinsdag 22 juni 2021

S Sport

Graaf Willem II VAC start ook met Vrouwen 1 op zaterdag

Graaf Willem II VAC is al jaren goed bezig met de grote vrouwen & meiden afdeling (+/- 250 leden), waaronder twee vrouwen teams op de zondag en daarmee één van de grootste vrouwen en meidenclubs in de regio. Vanaf het seizoen 2020 - 2021 komt daar een Vrouwen 1 team op zaterdag bij.

De basis van het team zal bestaan uit een gedeelte van de huidige MO19-1 selectie, kampioen en bekerwinnaar MO19-1 Hoofdklasse seizoen 2018-2019 & winterkampioen Hoofdklasse MO19-1 seizoen 2019-2020.

Graaf Willem II VAC in Wassenaar (langs de Landscheidingsweg) is een warme en ambitieuze vereniging waar plezier en prestatie perfect samengaan met inmiddels 1300 leden (+/- 1000 jeugd) uit de regio Wassenaar/Den Haag/Scheveningen. De laatste jaren hebben al meerdere speelsters de overstap kunnen maken van de meidenafdeling naar een Betaald Voetbal Organisatie.

Met de invulling van het nieuwe technische beleid en kader, een technisch manager, Hoofd Opleiding meiden, een bestuurslid vrouwen/meiden, en het nieuwe clubhuis in aanbouw is Graaf Willem II VAC volop in beweging en wil daarmee ook kwalitatief de volgende stappen maken.

Voor de Vrouwen 1 op zaterdag zijn nog enkele plekken voor meiden/vrouwen vanaf 17 jaar die graag trainen, inzet tonen en met dit zeer talentvolle elftal mee willen doen om de prijzen. Ze zijn flexibel i.v.m. school, stage en/of werk.

Bel of mail en ga een keer meetrainen!
Tel: 06-29219459 (HO Meiden) Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(i.v.m. corona maatregelen is de verwachting vanaf 11 mei a.s. weer te kunnen trainen met deze groep)