maandag 26 september 2022

S Sport

De jeugd van de Wassenaarse Volleybal Vereniging is weer begonnen

Na maanden van stilstand vanwege de coronacrisis komt er weer beweging in het buitensporten. Dat geeft de Wassenaarse Volleybal Vereniging de mogelijkheid om te herstarten met een aantal dapperen van de jeugdafdeling (zie foto).

De jeugd van 12 tot 18 jaar volleybalt weer, maar dan in de buitenlucht. Er wordt getraind op het sportveld van het Adelbert College aan de Deijlerweg 163 op de woensdagavond van 18.00 tot 19.30 uur.  Trainster Peggy Verweij, zelf een zeer geroutineerde volleybalster, heeft opnieuw de leiding genomen. Bovendien is er bij deze specifieke “corona” training altijd een bestuurslid van WVV aanwezig.

De training op de woensdagvond gaat door tot half juni. De speelsters Efi, Elly, Kim, Kinga, Livia en Melia zijn inmiddels enthousiast aan het ballen geslagen.
Nieuwe leden, in de leeftijd van 12 tot 18 jaar zijn van harte welkom. Zij mogen vrijblijvend, dus zonder kosten (tot half juni), meetrainen. Gelet op de bijzondere situatie moeten zij zich wel van te voren aanmelden. Dat kan bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06 24 84 82 58. Dus grijp je kans en kom je lekker uitleven.

Goed (sport)schoeisel en sportkleding wordt aanbevolen. Je trekt je kleding wel alvast thuis aan. Er is geen douchegelegenheid.

Uiteraard worden op het sportveld de coronaregels strikt gehandhaafd en verder dienen de aanwijzingen van de trainster te worden opgevolgd. Ouders en/of oudere broers/zussen zijn helaas niet welkom op het sportveld.

Volleyballen in Wassenaar doe je bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging
Zoals het er nu naar uitziet start het nieuwe seizoen op woensdag 9 september 2020 weer met de training in sporthal De Schulpwei. Meld je dus ook definitief als lid aan en dan blijf je automatisch op de hoogte van de start van het volleybalseizoen en welke voorwaarden daar eventueel aan verbonden zijn in het mogelijk dan nog steeds geldende “coronatijdperk”.

Voor alle vragen over de vereniging kun je ook terecht op de website: www.wvv-wassenaar.nl. Kom lekker volleyballen. Tot spoedig ziens.

Tekst: Jan Rijskamp/Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde