vrijdag 16 april 2021

K Kunst & cultuur

Luister online naar Vrijzinnig in Wassenaar

De zomer komt eraan. Predikant Tom Mikkers gaat in deze aflevering op zoek naar reizen in de Bijbel. Wat waren de beperkingen die toen golden? En kunnen wij er iets van leren? Met muziek, overdenking en inspirerende teksten, op 14 juni a.s. 

Wat is Vrijzinnig in Wassenaar? In maart werden we overvallen door de Corona-crisis. Ook de Vrijzinnigen NPB Wassenaar konden geen kerkdiensten meer houden. Gastpredikanten moesten we afzeggen en we bedachten het alternatieve programma ‘Liefs uit Wassenaar’ Sinds 1 juni kunnen we weer gastpredikanten ontvangen. We hopen dat we binnenkort ook het besluit kunnen nemen om de kerk weer te openen voor kleine groepen. Dat betekent dat we afscheid nemen van de periode ‘Liefs uit Wassenaar’ en ons voorbereiden op ‘het nieuwe normaal’.

‘Liefs uit Wassenaar’ wordt ‘Vrijzinnig in Wassenaar’. ‘Vrijzinnig in Wassenaar’ is geen kerkdienst maar een online-programma waarin we elementen uit een dienst gebruiken. Dit kan de muziek zijn, de overdenking, een mooi gedicht of een Bijbeltekst. Het is live te beluisteren 10.30 uur op vrijzinniginwassenaar.nl. Teksten en programma zijn hier ook te lezen. Achteraf terugluisteren kan ook.