zaterdag 25 september 2021

R Rubrieken

TUI Wassenaar uitgeroepen tot beste reisbureau van Zuid-Holland

Reisbureau TUI Wassenaar is maandag 14 september jl. door het vakblad TravMagazine uitgeroepen tot beste reisbureau van de provincie Zuid-Holland in 2020. Het team werd die dag door een delegatie van het reisvakblad verrast met een oorkonde, bloemen en bubbels.

Positiviteit en doorzettingsvermogen

Alle finalisten werden door de jury gecomplimenteerd over hun positiviteit en doorzettingsvermogen, met name in deze moeilijke tijden. Een tijd waarin de reisadviseur met een betrouwbaar reisadvies en achtervang bij moeilijkheden een grote toegevoegde waarde heeft. Reisbureaumanager Jaco van Burken:"We zijn heel blij dat wij voor de tweede keer bekroond zijn met de titel 'beste reisbureau van Zuid-Holland'. Dit geeft ons veel positieve energie"

De verkiezing
De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine. De verkiezing, die sinds eind jaren 90 bestaat, wordt jaarlijks georganiseerd en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. De verkiezing bestaat uit verschillende rondes, waaronder het opstellen van een marketingcase en een klantonderzoek. Reisbureaus nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd.