Skip to content

Halve marathon van Katwijk op zaterdag 25 september 2021

3 maart 20212 minute read

De organisatie van de Halve van Katwijk heeft een nieuwe stip aan de horizon gezet. De uitgestelde 38e editie van de Halve van Katwijk vindt plaats op zaterdag 25 september 2021. We hopen op een mooi hardloop- en wandelfeest met diverse hardloop- en wandelafstanden door de prachtige omgeving van het Nationaal Park Hollandse Duinen. Met natuurlijk een mooie maar zware halve marathon-afstand als koningsnummer.

Naast dit koningsnummer voor de ‘cracks’ kan ook dit jaar worden gekozen voor de 5 km, 10 km en 15 km hardloopafstand. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de Kidsrun niet. Voor onze jonge sportievelingen is de inschrijving voor de 1, 2 én 3 km gratis!

Voor de wandelaars zijn dit jaar drie wandelafstanden beschikbaar: 10 km, 15 km en de 21 km. Vanzelfsprekend kunnen ook bedrijven en instellingen zich op 25 september 2021 weer van hun sportieve kant laten zien met deelname aan de Businessrun.

De online inschrijving is inmiddels geopend. Hierbij is het goed om te weten dat het incasseren van het inschrijfgeld pas in september 2021 zal plaatsvinden en niet eerder! Als de Halve van Katwijk om goede redenen moet worden afgelast wordt er natuurlijk niet geïncasseerd en vervalt je inschrijving.

In verband met de onduidelijke situatie rondom de Coronacrisis en de maatregelen die in september wellicht (nog) van kracht zijn, is het momenteel alleen mogelijk om in te schrijven met de optie tot het opsturen van het startnummer en/of wandelroute. Het persoonlijk afhalen van uw startnummer of wandelroute is dus NIET mogelijk omdat wij de gewenste 1,5 meter afstand tussen personen niet kunnen waarborgen. Tevens is er géén mogelijkheid tot na-inschrijving; dit kan uitsluitend online via onze website. Wij zetten uw veiligheid en die van onze vrijwilligers voorop en we hopen op uw begrip!

Uiteraard houden we als organisatie de ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19) nauwlettend in de gaten. Het al dan niet doorgaan van de 38e editie van de Halve van Katwijk hangt natuurlijk af van de vraag of dit hardloop- en wandelfeest op een veilige en verantwoorde manier kan plaatsvinden. Natuurlijk hopen we van harte dat we met z’n allen op zaterdag 25 september een fantastisch evenement kunnen neerzetten!

Meer informatie en inschrijven: www.halvevankatwijk.nl

Tags

Halve van KatwijkHardlopenKatwijkRegioWandelen
Gerelateerde artikelen
Back To Top