Skip to content

Friday Night Jazz in het The Hague Marriott Hotel – agenda najaar

14 augustus 20212 minute read

In samenwerking met het The Hague Marriott Hotel en de belangenvereniging voor jazz, wereld- en improvisatiemuziek Den Haag (BID) organiseert de Stichting Jazz at the Club het komende najaar drie concerten in het kader van Friday Night Jazz. Deze concerten vinden plaats op 8 oktober. 12 november en 10 december (19.30 – 22.30 uur). Plaats van handeling is het Marriott The Hague Hotel, Johan de Wittlaan 30 in Den Haag.

Friday Night Jazz

De succesvolle reeks concerten die (drummer) Hans Braber onder de titel Friday Night Jazz in Muzee de afgelopen jaren organiseerde moest daar helaas gestaakt worden. Nu vindt een muzikale doorstart plaats in een andere omgeving en met een iets andere opzet. De Stichting Jazz at the Club heeft Hans Braber bereid gevonden om ook nu weer de artistieke regie van een nieuwe reeks concerten op zich te nemen. Hans Braber (drums), Rob van Bavel (piano) en Frans van Geest (bas) vormen dit najaar de min of meer vaste begeleidingsgroep van solisten. Binnen afzienbare tijd zal bekend worden gemaakt wie er op het podium te bewonderen zijn.

Ook nu weer zullen alle concerten gestreamd worden (www.jazzattheclub.nl).

De Stichting Jazz at the Club heeft als doelstelling het bevorderen en (mede)organiseren van hoogwaardige jazz op laagdrempelige podia.

 

Tags

agendaDen HaagJazzNajaar2021RegioStichting Jazz at the Club
Gerelateerde artikelen
Back To Top