Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Halve van Katwijk/Peter Sneijders

Halve marathon van Katwijk geannuleerd

1 september 202156 second read

De Halve marathon van Katwijk, die gepland stond op zaterdag 25 september a.s., gaat niet door. De organisatie van de Halve van Katwijk wil graag een veilig, sportief en plezierig evenement organiseren. De uitgestelde 38e editie moet volgens de organisatie een editie worden waar men trots op kan zijn. Waar deelnemers én toeschouwers kunnen genieten van de diverse hardloop-afstanden in het Nationaal Park Hollandse Duinen met veel voor- en napret in ons start/finishdorp nabij de Vuurbaak op de Boulevard van Katwijk.

Met de huidige en de te verwachten verlenging en/of nieuwe maatregelen ziet de organisatie daartoe geen kans. Tevens bieden de maatregelen die op 13 augustus door de Rijksoverheid zijn afgekondigd en die op 20 september a.s. in enigerlei vorm een vervolg krijgen, voor de organisatie te weinig tijd om op een goede manier hierop in te spelen.

Men overweegt nog een alternatief voor de wandelaars. Mogelijk volgt daarover nog nadere berichtgeving.

De deelnemers van de hardloop- en wandelafstanden zijn geïnformeerd over de annulering van de Halve van Katwijk. Hun inschrijving voor zaterdag 25 september is komen te vervallen en inschrijfgelden worden uiteraard niet geïncasseerd.

Tags

Halve van KatwijkHardlopenKatwijkRegioWandelen
Back To Top