Skip to content
Fotocredit: Halve van Katwijk

Groen licht voor wandelaars Halve van Katwijk

10 september 202146 second read

Goed nieuws voor de wandelaars die zich hadden ingeschreven voor de wandelafstanden van de Halve van Katwijk. Zij kunnen op zaterdagochtend 25 september toch van start.

Zoals aangekondigd was de optie voor een alternatief voor de wandelaars nog niet geheel losgelaten. Dankzij een welwillende gemeente en met inbegrip van een aantal beperkende maatregelen zijn er mogelijkheden om de Halve van Katwijk dit jaar als wandelevenement door te laten gaan.

Eén van de beperkende maatregelen is dat helaas niet meer kan worden ingeschreven voor de drie wandelroutes van 21, 15 en 10 kilometer. Daarnaast moet een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag worden getoond. Ook zijn toeschouwers niet welkom.

De organisatie van de Halve van Katwijk is blij dat men op zaterdag 25 september a.s. in Katwijk toch nog in beweging kan komen.

Al degenen die alsnog belangstelling hadden voor deelname aan de wandelroutes en die we moeten teleurstellen, verwijzen we graag door naar de andere wandelactiviteiten bij Atletiekvereniging Rijnsoever.

 

Tags

CoronamaatregelenHalve van KatwijkKatwijkRegioWandelen
Gerelateerde artikelen
Back To Top