zondag 28 november 2021

P Politiek

VVD zoekt liberale doeners

Help jij om Wassenaar nog mooier te maken? Heb jij creatieve ideeën en lijkt het je leuk om deze ideeën om te zetten in concrete initiatieven en om jouw achterban te vertegenwoordigen in de Wassenaarse gemeenteraad? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over een jaar vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats en wij zijn op dit moment druk bezig met de zoektocht naar geschikte kandidaten voor de lijst van de Wassenaarse VVD.

De Wassenaarse VVD maakt zich als liberale partij sterk voor de vrijheid en verantwoordelijkheid van iedere Wassenaarder. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid is daarbij onlosmakelijk verbonden met respect voor de ander en het naar elkaar omzien in onze samenleving. De Wassenaarse VVD staat voor een zelfstandig Wassenaar met een gezonde financiële huishouding en positieve samenwerking in de regio. Vele vraagstukken die voor Wassenaar van belang zijn vergen tenslotte regionale oplossingen. Daar zetten onze raadsleden zich met hart en ziel voor in. Wij zijn weer op zoek naar nieuwe, enthousiaste raadsleden die hier voor de Wassenaarse VVD de komende jaren een bijdrage aan willen leveren.

Gerbrand Nijman is op dit moment burgerraadslid in onze fractie. Hij kijkt met veel plezier terug op de afgelopen jaren: "Het is geweldig en zeer motiverend om mij op deze manier in te zetten voor ons fraaie dorp. Binnen de raad kun je écht invloed uitoefen met direct resultaat om Wassenaar, samen met mijn collega-fractieleden, nog mooier te maken dan het al is."

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kun je terecht bij ons bestuur of bij één van de raadsleden.