Skip to content
Fotocredit: Robert Mout

Mini Gravinnentoernooi bij Graaf Willem II-VAC

16 mei 202158 second read

Graaf Willem II-VAC zoekt nieuwe leden ter uitbreiding van de meidenteams in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Voor jonge meiden tot en met 12 jaar organiseert Graaf Willem een aangepaste versie van het jaarlijkse Gravinnentoernooi. Kom de sfeer proeven op donderdag 3 juni van 16:30 uur tot 18:30 uur (deelname alleen na aanmelding per email).

Het mini Gravinnentoernooi is een klein toernooi en bij uitstek een mooie gelegenheid voor alle jonge meiden die van voetbal houden om (gratis) kennis te maken met Graaf Willem, een warme, familievereniging met ambitie waar plezier en prestatie perfect samengaan.

Het toernooi biedt de gelegenheid om partijtjes te spelen met bestaande leden, waarbij rekening gehouden zal worden met leeftijdsverschillen. Ervaring is niet vereist.
Bij aanvang zal een speelster van ADO Vrouwen de warming up en training verzorgen.

Uiteraard worden alle corona maatregelen in acht genomen. Per belangstellende mag er 1 begeleidende ouder bij aanwezig zijn.

Bij interesse in het Gravinnentoernooi kun je je zo spoedig mogelijk aanmelden (uiterlijk 1 juni), onder vermelding van je leeftijd, bij meidencoordinator-onderbouw@graafwillem.nl

Mini Gravinnentoernooi:

Leeftijd: meisjes van 7 tot en met 12 jaar
Datum: donderdag 3 juni 2021
Tijdstip: van 16.30 tot 18.30 uur
Locatie: Graaf Willem II-VAC
Adres: Sportpark De Roggewoning, Buurtweg 123, 2244 AJ Wassenaar

Tags

Graaf Willem II VACJeugdMeidenteamsMini GravinnentoernooiVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top