vrijdag 25 juni 2021

P Politiek

Verkiezingen gemeenteraad 2022 - Word jij ons nieuwe raadslid?

In maart 2020 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. GroenLinks wil in Wassenaar graag met een grote en sterke fractie vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad. We willen onze fractie versterken, uitbreiden en vernieuwen. Daarvoor zoeken we mensen die belangstelling hebben voor lokale thema’s, de GroenLinks-opvattingen ondersteunen en die goed kunnen uitdragen en realiseren.

Kandidaten moeten goed kunnen samenwerken in de fractie en de raad, luisteren naar geluiden uit het dorp en die kunnen vertalen naar het politieke werk. Ook is het belangrijk dat kandidaten toegankelijk zijn voor burgers en voldoende tijd willen investeren in het raadswerk.

GroenLinks Wassenaar organiseert op zaterdag 5 juni tussen 14:00 – 15:00 een digitale oriëntatiemiddag voor mensen met belangstelling voor het raadswerk. Wil je meer weten? Dan kun je tijdens deze middag GroenLinks en de afdeling beter leren kennen en raadslid Aart van Sloten het hemd van het lijf vragen. Lijkt het je interessant, maar weet je nog niet zeker of het raadswerk bij je past? Geef je dan op voor de digitale oriëntatiemiddag op 5 juni of wil je liever een één op één gesprek dan kan je ook een wandeling met onze raadslid Aart van Sloten aanvragen.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GroenLinks Wassenaar is sinds kort ook actief op Instagram! Benieuwd? Ga dan naar Instagram en volg @GroenLinksWassenaar

Bestuur GroenLinks Wassenaar