maandag 18 oktober 2021

E Events

Oostdorp FrightNight 2021

Goed nieuws voor alle Halloween liefhebbers: Oostdorp FrightNight 2021 gaat definitief door. Vorig jaar zaten we midden in de corona pandemie en kon dit evenement helaas geen doorgang vinden, maar dit jaar kan de wijk Oostdorp zich weer gaan opmaken voor een spectaculair avondje griezelen.


Oostdorp FrightNight wordt dit jaar georganiseerd op vrijdag 29 oktober, vanuit Buurtcentrum Oostdorp aan de Dr. Mansveltkade 9.
In en rond het buurtcentrum gaan we dit jaar ‘buitenaards’, compleet met wezens van andere planeten, UFO’s, licht- en geluidseffecten en een buitenaardse DJ met passende muziek.

Ook de leerlingen van DansWing Wassenaar hebben weer hun medewerking toegezegd, dus wij gaan volop aan de bak om er een geweldige avond van te maken. Ook dit jaar werken we weer met polsbandjes. Deze zijn voor 1 euro te koop.

Let op: de polsbandjes zijn te koop in het Buurtcentrum op vrijdag 1, 8, 15 of 22 oktober tussen 19 en 21 uur.
Adres: Dr. Mansveltkade 9, naast de ingang van Blauw Zwart. Polsbandjes kun je ook kopen bij de klantenservice van Hema Wassenaar, Langstraat 154.
Op de avond zelf worden er géén polsbandjes verkocht.

Het is de bedoeling dat de kinderen het bandje duidelijk zichtbaar dragen op 29 oktober: zonder polsbandje géén toegang. Vanaf 19:00 uur mogen de kinderen tot 10 jaar naar binnen en vanaf 19:30 uur is het de beurt aan kinderen van 10 jaar en ouder.

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst een kleurplaatwedstrijd in het teken van Halloween. Dat was een groot succes, dus reden voor ons om dit ook dit jaar weer te organiseren. De kleurplaten kun je downloaden op onze Facebookpagina: Ofn Frightnight of op www.oostdorpenomgeving.nl. Geen printmogelijkheid? Dan kun je een kleurplaat ophalen aan de Zonneveldweg 19 of Verlengde Hoge Klei 6.