Ga naar hoofdinhoud

Agenda Summerjazz at The Hague Marriott

20 mei 202257 second read

In de zomerperiode organiseert de Stichting Jazz at the Club enkele concerten: Summerjazz at the Hague Mariott. Deze nieuwe minireeks start op zondagmiddag 10 juli en sluit af op 14 augustus, steeds vanaf 14.30 uur. Ook nu weer wordt samengewerkt met het Podium de Nieuwe Kamer en het The Hague Marriott Hotel.

10 juli: Het Lex Jasper Trio ft Marjorie Barnes
Het Trio Lex Jasper, bestaande uit pianist Lex Jasper, bassist Frans van Geest en gitarist Vincent Koning, bracht onlangs de melodieuze en hier en daar romantisch-swingende cd “Happy Talk” uit. Nummers van deze opname staan centraal in hun optreden in het Marriott.

Zangeres Marjorie Barnes treedt samen met het trio op met nummers die ooit door Ella Fitzgerald zijn uitgevoerd. Het belooft een ware Tribute to Ella Fitzgerald te worden met nummers uit het befaamde American Songbook.

14 augustus: Zangeres Egle Petrosiute met haar septet EGLE
Zangeres Egle Petrosiute treedt op met haar septet EGLE ter gelegenheid van het uitbrengen van haar fonkelnieuwe cd, die zij samen met Kiko Freitas opnam. Haar septet bestaat uit Rodolfo Ferreira Nevens (trompet), Tom van der Zaal (altsaxofoon), Floriaan Wempe (tenorsaxofoon), Timothy Banchet (piano), Matheus Nicolaiewsky (bas) en Tim Hennekes (drums).

Tags

agendaDen HaagJazzRegioStichting Jazz at the ClubZomer2022
Back To Top