Skip to content
Fotocredit: WZK Tri-team

Tri-Team lopers lopen over van de liefde!

30 mei 20222 minute read

Zondag 22 Mei waren de leden van WZK Tri-Team die meededen aan het Z&Z circuit helemaal in de ban van de liefde! De liefde voor de hardloopsport welteverstaan want de uitgestelde Valentijnsloop stond op het programma. Deze loop die werd georganiseerd door de Leidse Road Runners Club en was de laatste in de serie voor het Zorg en Zekerheid Circuit.

Een in grote getale opgekomen lopers peloton maakte zich klaar op het terrein van de Leidse gastvereniging, in een heerlijk voorjaarszonnetje klaar om nog eenmaal te knallen en een gooi te doen naar de prijzen in de diverse klassementen. Het was voor de toeschouwers een schitterend gezicht, al die verschillende kleuren van shirts van de diverse verenigingen door elkaar te zien krioelen op weg naar het beste plekje bij de start.

Om 11:00uur was het de beurt aan de 15km lopers om het liefdesbal te openen en vertrokken zij voor een mooie route in en om het park Cronensteyn en door de polder van Zoeterwoude weer terugkerend naar de finish op de Voorschoterweg bij het clubhuis van de Leidse Road Runners. Om 11:10 mochten de 10km lopers hun kunsten vertonen op de route die hen voerde over fiets, bos en weide paden om via de bekende Vrouwenweg in Leiden ook weer terug te keren naar de finish. De laatste groep waren de lopers op de 5km, om 11:20 klonk ook voor hen de toeter en schoten zij uit de startblokken.

Ook hier stond een route door het mooie park op het menu, een park dat deze editie in volle bloei stond, iets wat normaal niet voorkomt omdat deze loop altijd in Februari plaats vindt. Bij de finish aangekomen werden de lopers verrast op een lekkere appel, een flesje water, wat zeer op prijs werd gesteld omdat het onderweg zeer warm was geworden, en een snoephartje om het Valentijn gevoel compleet te maken. En zo zat het Z&Z circuit er alweer op, het was een geslaagde editie en de leden van het Tri-Team hebben er bijzonder van genoten na 2 jaar van helemaal geen wedstrijden.

Wilt u ook eens meelopen? Meld je aan via de website: www.tri-team.nl en wij zorgen voor de rest. De 1e 2 maanden loopt u gratis mee! Volg ons ook op Facebook en Instagram @wzktriteam.

wzkvalentijnloopcollage

Tags

HardlopenLeidenRegioValentijnsloopWZK Tri-teamZorg & Zekerheid Circuit
Gerelateerde artikelen
Back To Top