Ga naar hoofdinhoud

Bezoek het Kerkehout Zomerfestival op 14 t/m 17 september

2 september 20222 minute read

Na een lange afwezigheid van het Zomerfeest in Kerkehout hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en zijn wij begonnen met het organiseren van een nieuw evenement: Het Kerkehout Zomerfestival!

Tijdens deze eerste editie hebben wij een leuk programma samengesteld voor jong en oud en alles daartussen.

Op woensdag 14 september trappen wij het lange feestweekend af met een middag voor de kinderen: het plein aan de Mariastraat zal omgetoverd worden tot speelplaats voor de kinderen. Zo hebben wij meerdere springkussens, diverse spelletjes en workshops stroopwafel bakken, sportdemo’s en zelfs een heuse zweefmolen!

Donderdag 15 september zetten wij de ouderen in het zonnetje. Vanaf 13:00u is het Buurtcentrum aan de Charlottestraat 5 geopend en tijdens deze gezellige middag zal Arend Veerman een mooie fotopresentatie over Kerkehout Toen&Nu verzorgen. Dit zal een feest der herkenning worden voor de buurtbewoners, waarover na de presentatie onder genot van een hapje, drankje en een muziekje nog gezellig nagepraat kan worden.

Op vrijdagmiddag luiden wij het weekend in rond 17:00u met de vrijdagmiddagborrel op het plein aan de Mariastraat. Tijdens de borrel zal rond 18:00u het spel “De Alleskunner” gaan starten. Bij dit spel, bekend van TV, moeten de deelnemers meerdere lastige spellen doen, waarbij het de bedoeling is om vooral niet als laatste over te blijven. De gehele avond zal Feest DJ Kcrix in samenwerking met een gezellig zangertje de muzikale ondersteuning verzorgen.

Festival zaterdag wordt een dag voor jong en oud. Vanaf 14:00u start op het podium op het plein aan de Mariastraat een dag vol LIVE-entertainment: zangers, o.a. Elias van Hees en Robert Harms (bekend van Ziggy Stardust Experience), een Zumba-workshop, Crazy Piano’s act Kees Toets en een geweldige afsluiter in de vorm van de 9-koppige coverband BILLBOARD!

Tijdens deze dag zijn er activiteiten voor de kinderen, zoals springkussens, suikerspinnen, popcorn, enzovoorts. De kinderen kunnen zich dus prima vermaken, terwijl papa en mama lekker muziek luisteren. De bar, snackbar en BBQ zijn de gehele festivaldag geopend. Een dag voor het hele gezin!

Woensdag 14-9: Kindermiddag 13:30u – 17:30u
Donderdag 15-9: Sfeermiddag voor de ouderen 13:30u – 17:30u
Vrijdag 16-9: Vrijdagmiddagborrel met de alleskunner en Feest DJ Kcrix en zanger 17:00u – 01:00u
Zaterdag 17-9: Zomerfestival met diverse optredens 14:00u – 01:00u

Voor meer info: check de facebookpagina van Buurtvereniging Kerkehout & Omgeving.

Tags

Buurtvereniging KerkehoutProgrammaWassenaarZomerfestival
Back To Top