Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: RijnlandRoute

RijnlandRoute: Resultaten onderzoekscommissie m.b.t. misstanden Corbulotunnel gepresenteerd

16 september 202224 second read

In februari 2022 heeft gedeputeerde Zevenbergen van de provincie Zuid-Holland besloten een extern onderzoek in te stellen naar aanleiding van een publicatie in het NRC, over signalen van mogelijke misstanden bij de bouw van de Corbulotunnel. In mei 2022 is de commissie aan de slag gegaan met haar onderzoek.

Gisteren, 15 september 2022, heeft de commissie haar bevindingen aan de provincie gepresenteerd. Je leest hier meer over in een nieuwsbericht op de website van de provincie: Presentatie rapport onderzoekscommissie Corbulotunnel – Provincie Zuid-Holland.

 

Tags

CorbulotunnelMisstandenOnderzoekscommissieRegioRijnlandRoute
Back To Top