Skip to content
Fotocredit: PR

Martijn Verbeek nieuwe bestuurder bij Florence

17 oktober 20222 minute read

De Raad van Toezicht van zorgaanbieder Florence benoemt per 1 november 2022 Martijn Verbeek tot lid van de Raad van Bestuur. Vanaf deze datum vormt hij samen met voorzitter Ellen Maat het bestuur van Florence.

Martijn Verbeek FlorenceVoor Martijn Verbeek is Florence bekend terrein: sinds eind 2019 is hij directeur Zorg bij de ouderenzorgorganisatie. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de thuiszorg en de zorg in de woonzorgcentra en verpleeghuizen van Florence. Hiervoor was Martijn onder andere directeur Langdurige Zorg bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en werkte hij bij Allerzorg/Wonen bij September.

Ad Melkert, voorzitter van de Raad van Toezicht van Florence, is verheugd over de aanstelling van Martijn Verbeek: “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Florence onder leiding van Ellen en Martijn de ingezette strategische koers voortzet: zorgen dat cliënten van Florence het leven kunnen blijven leiden dat hun lief is en dat medewerkers het werk kunnen doen dat hun lief is. Met zijn kennis, ervaring en gedrevenheid kan Martijn hier een belangrijke bijdrage aan leveren, zeker nu de komende jaren zorgkwaliteit voor de cliënten en beschikbaarheid van gemotiveerde zorgmedewerkers bijzondere aandacht en inzet vragen.”

Voor Martijn Verbeek is de functie van bestuurder een logische stap. “Ik zet me al jaren in voor goede en toekomstbestendige ouderenzorg. Ik vind het geweldig dat ik hier nu, als bestuurder van een toonaangevende zorgaanbieder in de Haagse regio, verder vorm aan kan geven. Ik blijf me hard maken voor onze 3.300 betrokken en professionele collega’s die zich iedere dag weer inspannen voor de cliënten van Florence!”

 

Over Florence

Twintigduizend inwoners van de regio Haaglanden rekenen iedere dag op de zorgprofessionals van Florence. Onze 3.300 medewerkers en ruim 1.100 vrijwilligers helpen al deze mensen zoveel mogelijk het leven te blijven leiden dat hun lief is. Florence biedt vele vormen van zorg en ondersteuning. Dat doen wij bij cliënten thuis, binnen geriatrische revalidatie, in onze woonzorgcentra en in onze verpleeghuizen.

Tags

FlorenceMartijn VerbeekRaad van BestuurRegioWassenaarZorg
Gerelateerde artikelen
Back To Top