Skip to content
Fotocredit: Suzanne Banning. Op de voorgrond nieuwe voorzitter Otto Altmann. Tegenover hem sabreur Tom Rietveld.

Feestelijke heropening galerie Kunstgroep Wassenaar in molen Windlust

13 november 20222 minute read

Vele dorpsgenoten hadden zich verzameld op de hoek van het Molenplein voor de historische heropening van de galerie van Kunstgroep Wassenaar in korenmolen Windlust. Voor de gelegenheid was sabreur Tom Rietveld uitgenodigd om burgemeester Leendert de Lange en nieuwe Kunstgroep voorzitter Otto Altmann te begeleiden bij het elk ontkurken van een fles champagne! Heel spectaculair! Het ging bij beide in één keer goed. Daarna werden ze nog officieel geridderd en kregen ze een mooi ingelijste oorkonde uitgereikt en traden zij toe tot de Confrérie du Sabre d’Or.

Daarna werd de champagne uitgedeeld aan een deel van het publiek en werd er geproost! Daarna kon men de Twaalfde Salon bekijken in de galerie, deze ledententoonstelling vond sinds corona eindelijk weer plaats. Het was een drukte van belang.

Aan de expositie nemen 30 kunstenaars deel: Achille, Suzanne Banning, Emilie Cumming-Enneking, Egbert van der Does, Hans Gussekloo, Charles Hubert, Amoretta, Marianne Hartemink, Anja Jager, Ann-Kristin Kaiser, Daisy Kimman, Meta van der Knijff, Goke Leverland, Cea Maat, Corona van Malkenhorst, Rien Meijerink, Letty Muntjewerf, Truus Oele-Apon, Theodora Plas, Tanja Rehm, Annemieke van Rosmalen, Sona Sahakian, Greetje Sieders, Ada Sier, Ria Sprenger, Fransje Tacx, Mariska Toetenel, Jolanda Verdegaal, Wierd Wagenmakers en Brigitte Wawoe.

De expositie is nog te zien tot en met 17 december. Openingstijden: donderdag t/m zondag van 14:00-17:00. Molenplein 10A te Wassenaar. www.kunstgroepwassenaar.nl

 

Tags

GalerieHeropeningKunstgroep WassenaarMolen WindlustWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top