Skip to content
Fotocredit: PR

Blauw-Zwart JO11-1 Winterkampioen

17 december 202251 second read

Het winterkampioenschap was al binnen voor de JO11-1 van Blauw-Zwart, maar er stond op deze vroege ochtend bij HVV meer op het spel. Bij een goed resultaat is de kans groot om te promoveren naar de eerste klasse. In verschillende oefenwedstrijden had Blauw-Zwart JO11-1 al laten zien zich te kunnen meten met teams uit de eerste klasse, en de jongens zijn er meer dan klaar voor.

De verdediging heeft zich in de afgelopen maanden ontwikkeld tot een stabiele basis. Tel daar de creativiteit en scoringsdrift van de aanvallers bij op, en je hebt een topteam. De spelers zaten vorig jaar in drie verschillende teams, maar zijn al snel een hecht collectief geworden.

Op de vroege zaterdagochtend (8.30u uit) bleek ook HVV niet veel in te kunnen brengen tegen het spel van de JO11-1. Met een klinkende overwinning (4-10) kon het winterkampioenschap gevierd worden.

Op de foto: staand van links naar rechts: Trainer/coach Bert, Carlos, Ollie, Nik, Finn, Lior, trainer/coach Bart; knielend: Julian, Kaylan, Florian, Noé en Ewout.

Tags

Blauw-ZwartJeugdJeugdvoetbalJO11VoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top