Skip to content
Fotocredit: Marjanne v.d. Velde

Wassenaarse Volleybal Vereniging dankt haar lotenverkopers van de Grote Clubactie

28 december 20222 minute read

De Grote Clubactie 2022 is voor de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) een mooi succes geworden. Dankzij de inzet van 12 jeugdleden en 3 seniorleden werden 247 loten verkocht wat een opbrengst voor de vereniging van € 582,84 opleverde. Na afloop van de jeugd-training zijn de drie jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht – Dyna den Boer 50 loten, Emma Morales Guzman 44 loten en Noor van Brecht 21 loten – te midden van de andere jeugdleden in het zonnetje gezet. Zij kregen elk, naast applaus, door Jeanne Taal, secretaris en jeugdbegeleidster bij WVV, een medaille en de beloofde vergoeding voor elk verkocht lot overhandigd.

Naast de 3 WVV verkoopkanjers werd uiteraard ook aandacht besteed aan de andere verkopers. Zo hebben Alex, Gary, Juliet, Kas, Kelly, Kim, Kirsten, Livia en Thijs zich eveneens bijzonder verdienstelijk gemaakt en kregen ook zij een aardigheidje in de vorm van een leuke vergoeding. Jeanne Taal gaf aan alle jeugdleden (en aanwezige senioren) mee dat er volgend jaar opnieuw een kans op een extra zakcentje bestaat bij de Grote Clubactie 2023! De opbrengst zal gebruikt worden voor een bijzondere activiteit waar anders geen geld voor is. Natuurlijk heeft ook nu Marjanne van der Velde, PR-medewerkster bij WVV, weer gezorgd voor de mooie foto’s!

Uiteraard blijft VOLLEYBAL voor WVV de hoofdactiviteit. Wil je ook eens proberen of volleybalspelen iets voor je is dan heb je nu de mogelijkheid. Trek je sport-outfit aan en kom op een woensdagavond een keer vrijblijvend meetrainen. De jeugd (11-17 jaar) traint tussen 18:30 en 20:00 uur en senioren (18+ jaar) tussen 20:15 en 21:45 uur. Pas na 4 keer achtereenvolgend meetrainen moet je definitief de keus maken om lid te worden of niet. Informatie nodig? Bel met Jeanne Taal 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

Grote ClubactieVolleybalWassenaarWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top