Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Maarten van Rijn

DUNAatelier: Verlenging tentoonstelling ‘Water’ t/m 5 februari

9 januari 202343 second read

De door bezoekers tot nu toe met enthousiasme bezochte expositie “Water” kan worden verlengd. Dit is mogelijk omdat een eerder geplande andere tentoonstelling door omstandigheden niet doorgaat. In het DUNAatelier is te zien hoe 5 professionele kunstenaars hun visie, met verschillende technieken, geven op het onderwerp “Water”.

Collega-kunstenaar Bram Stoof besprak in zijn openingstoespraak de moeilijkheden die de kunstenaar moet zien te overwinnen als je water wil weergeven: de niet aflatende beweging, de spiegelingen, de transparantie en breking van het licht. Hij liet zien hoe de kunstenaars ieder op hun manier oplossingen vinden. De intrigerende, geestige en stimulerende volledige tekst is te lezen in het DUNAatelier en ook op de site www.schilderenaanzee.nl.

De tentoonstelling in het DUNAatelier Katwijk is te zien t/m zondag 5 februari van vrijdag t/m zondag 13.30 tot 16.30 uur.

Gratis toegang

Adres: Duinplein, Boulevard Zeezijde 31 Katwijk (tegenover de Vuurbaak) alwaar betaald parkeren.

Tags

DUNAatelierKatwijkRegioTentoonstelling
Gerelateerde artikelen
Back To Top