Skip to content

Zangeres/stemkunstenares Luca Warner in concert – Marriott Den Haag

Stichting Jazz at the Club
19 februari 202345 second read

Op vrijdagavond 10 maart vindt in het The Hague Marriott Hotel een nieuwe editie van “Friday Night Jazz” plaats met een optreden van jazzzangeres Luca Warner, begeleid door klarinettist Davide Sgarra en het vaste Friday Night Jazz-trio bestaande uit pianist Rob van Bavel, bassist Frans van Geest en drummer Hans Braber. Luca Warner beschouwt zichzelf als stemkunstenares, die met een frisse en onbevangen blik de jazz benadert. Zij brengt een mengeling van muziekstijlen ten gehore met de nadruk op jazz.

Het concert start om 20.30 uur; inloop is mogelijk vanaf 20.00 uur. Dit concert wordt georganiseerd door de Stichting Jazz at the Club in samenwerking met Podium De Nieuwe Kamer en het The Hague Marriott Hotel. Kaarten via www.podiumdenieuwekamer.nl en kosten € 20.

Concertinformatie

Het The Hague Marriott Hotel is gevestigd aan de Johan de Wittlaan 30 in Den Haag (telefoon: 070-3525366; raadpleeg ook www.thehaguemarriott.com).

Zie ook: www.jazzattheclub.nl. en/of wwwpodiumdenieuwekamer.nl

Tags

ConcertDen HaagJazzLuca WarnerRegioStichting Jazz at the ClubThe Hague Marriott
Gerelateerde artikelen
Back To Top