Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Doelpuntenregen bij Blauw-Zwart M010-1

Blauw Zwart
24 februari 20232 minute read

In de harde wind maken de meiden van Blauw-Zwart MO10-1 zich  klaar voor de laatste wedstrijd voor de voorjaarsvakantie.

De wedstrijd start wat rommelig, waardoor tegenstander ASC de openingstreffer maakt. Dit zorgt voor strijdkracht bij de Blauw-Zwart meiden. Ramona maakt na een goede voorzet van Joella de

1-1.  Ook het tweede en derde doelpunt worden door Ramona gemaakt. 

Het lukt de tegenstander toch het doel van Dina te bereiken. Joella scoort de volgende twee doelpunten en samen met Ramona zorgt ze voor een 7-4 ruststand. 

De tweede helft starten de meiden met Lucy op doel. Dina en Julia hebben het druk met de  verdediging. De wind lijkt partij te trekken voor de tegenstander. Isa en Isa-Mara werken hard, maar de bal wil het doel niet bereiken. De meiden komen met 7-9 achter. Opgeven kennen ze niet en door goed samenwerken weet Ramona het doel weer te vinden.  

Ook ASC scoort nog een keer. Joella maakt met een schot vanaf 10 meter de wedstrijd af op 9-10. De winst blijft helaas niet op De Schulpwei. Maar onze meiden maken zeker progressie en laten een enorme groei zien. Ze weten elkaar steeds beter te vinden en laten mooi samenspel zien. Echt een feestje om naar te kijken!

Tags

Blauw ZwartJeugdJeugdvoetbalMeidenvoetbalMO10-1VoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top