Skip to content
Fotocredit: Jeanne Taal

WVV jongens B1 ontvingen de Nevobo kampioensschaal en medaille

Jan Rijskamp
12 april 20232 minute read

In hun laatste wedstrijd van het seizoen lieten de jongens B1 (<16 jaar) van de Wassenaarse Volleybal Vereniging aan alle toegestroomde belangstellenden zien waartoe zij instaat. Tegenstander Zovoc MB 2, eerder een lastige concurrent, werd met een 4-0 nederlaag naar Zoetermeer gestuurd. 25-8 / 25-12 / 25-19 en 25-12. Na de wedstrijd werden de Wassenaarse jongens door WVV secretaris Jeanne Taal verrast met de Nevobo kampioensschaal en de kampioensmedaille. Trots laten zij op bijgevoegde foto hun trofeeën zien. Helaas moest speler Jan de Vries de laatste wedstrijd van het seizoen missen. Maar uiteraard ontvangt hij ook de betreffende medaille.

Ook de overige wedstrijden werden allemaal door WVV-teams in winst omgezet. Zo wonnen de WVV Heren 2 met 4-0 van Animo H1. Setstanden 25-11 / 25-12 / 25-17 en 25-12.

De Meisjes B1 van WVV wonnen met 3-1 van Leython MB 3. De setstanden 25-16 / 25-19 / 12-25 en 25-10 laat zien dat de WVV meiden alleen in set 3 een behoorlijke dip hadden maar in set 4 wisten zij weer goed terug te komen. Bravo girls.

En dan waren er nog de Wassenaarse meiden van MC1. Ook zij streden tegen een team van Leython namelijk de MC 3. De jongedames van WVV knokten voor wat ze waard zijn. Zij spelen nog niet zo lang maar hebben voor hun leeftijd het volleybal al aardig onder de knie. Het ging niet eenvoudig maar zowel set één als set 2 wisten ze overtuigend te winnen; 25-21 en 25-15.

In set 3 steeg de spanning tot grote hoogte. Beide teams vochten voor de winst. Uiteindelijk was het Leython die de setwinst pakte en wel met 26-28. Set vier werd weer een prooi voor WVV met 25-22. Dus een mooie 3-1 winst voor WVV.

WVV organiseert op 13 mei 2023 in sporthal de Schulpwei het Lente….Vreugd Toernooi voor gevorderde en beginnende recreatievolleybalteams (oud 16+). Info is te verkrijgen bij Peggy Verweij: Zie de Website van WVV.

Ook Volleyballen? In het jongens B team (13-16 jaar) is nog plaats. Dus kom achter je laptop of telefoonscherm vandaan en kom volleyballen. Kijk op www.wvv-wassenaar.nl voor meer info.

Tags

JeugdJongens B1KampioenVolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top