Skip to content
Kieviten Dames 30-1. Fotocredit: PR

Hockey plezier voor Kieviten Dames 30-1

De Kieviten
25 april 202348 second read

De Kieviten is trots op haar D30-1 team! Het dameshockeyteam, met speelsters in de leeftijdsklasse boven de 30, bestaat al jaren, maar had aan het begin van dit seizoen te maken met een behoorlijke wisseling in samenstelling. Hierdoor moest er weer opnieuw gebouwd worden. Ondertussen staat er weer een sprankelend team dat groeit in samenspel en steeds vaker weet te scoren! Goed bezig, dames! Naast het veld zetten de speelsters zich stuk voor stuk ook in voor de familieclub. Coachen, trainen, jongste jeugd commissie, bestuur en ga zo maar door.

Ze weten hoe leuk samen sporten is en geven dat gevoel graag door aan de Kieviten jeugd. Met het nieuwe clubhuis en een waterveld (!) voor de deur wil het team graag nog meer hockeyplezier beleven. Klinkt dit als muziek in je oren? Goed nieuws, want Dames 30-1 is op zoek naar nieuwe teamgenoten! Vind je het leuk om een keertje mee te trainen, neem contact op met secretaris@kieviten.nl.

Tags

Dames 30-1DameshockeyKievitenOproepTeamgenotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top