Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: WVV Wassenaar

Volleybalseizoen door de WVV-jeugd feestelijk afgesloten

Jeanne Taal en Jan Rijskamp
19 juni 20232 minute read

Op woensdag 7 juni hebben de jeugdleden van de Wassenaarse Volleybal Vereniging het seizoen afgesloten op het strand aan De Wassenaarse Slag. Er waren drie speelvelden uitgelegd om verschillende spelen te doen in teams van 4 personen. Ondanks een straffe wind waren de jongens en meisjes erg enthousiast bezig en genoten ze volop van de sportieve inspanningen. Na een uurtje fanatiek bezig te zijn geweest knorden de magen en werd gretig aangevallen op het bord patat met een broodje hamburger! De dorstige kelen werd daarbij verfrist met een koude frisdrank.

De voor ‘alles’ aanspreekbare ‘teammoeder’ van de meisjesteams bedankte namens de ouders en hun sportminnende kinderen met een kleine attentie de trainers voor de gegeven training en coaching van het afgelopen seizoen. Het waren Peggy Verweij, Ruud Meershoek, Gliselle D. van der Kleij en Paul de Groot, die het volleybalseizoen met de trainingen begonnen. Vervolgens waren het Arnout Roos als invaller voor Gliselle (zwangerschap) en Frank Hochmuth als Arnout door werk verhinderd was om eveneens training te geven. Er was ook een woord van dank voor Jan Rijskamp die als wedstrijdsecretaris de dit seizoen 50 competitiewedstrijden voor de jeugd wist te regelen waar onder andere bij de thuiswedstrijden telkens ook een scheidsrechter en teller aanwezig was. Uiteraard ook dank aan secretaris Jeanne Taal, die steeds maar weer bereid is tot het organiseren van leuke evenementen voor de jeugd en zorgde dat er onder meer wedstrijdshirts met rugnummer aanwezig waren.

Met een volle maag en leuke waardevolle herinneringen aan het nu voorbije volleybalseizoen wenste iedereen elkaar een mooie zomer en fijne vakantie!

Het nieuwe seizoen 2023-2024 begint op woensdag 23 augustus 2023 met, tussen 18:30 en 20:00 uur, de eerste training. En zoals het er nu naar uitziet, nog steeds in de vertrouwde sporthal De Schulpwei. Vanzelfsprekend zijn senioren (18 jaar en ouder) ook welkom om te komen volleyballen maar dan tussen 20:15 en 21:45 uur. Info over de Wassenaarse Volleybal Vereniging is te lezen op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

JeugdSeizoensafsluitingVolleybalWassenaarWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top