Ga naar hoofdinhoud

Trio brengt cd uit: Intrioduction, Live at ‘De Witte’

Stichting Jazz at the Club
28 juni 202339 second read

Onlangs verscheen op het ESP-label de cd Intrioduction, Live at “De Witte” van het trio van pianist Harry Happel. De opname is begin van dit jaar gemaakt in de Littéraire of Nieuwe Sociëteit De Witte in Den Haag. Het trio bestaat naast Harry Happel uit Sven Happel (bas) en Jasper van Hulten (drums).

Het trio is vooral bekend door zijn speelse, vaak swingende improvisaties van klassieke stukken als “Liesbestraum” (Franz Liszt) of “Nocturne opus 55 no. 1” (Frédéric Chopin) en popsongs als “You are the sunshine of my life” (Stevie Wonder) en “We’ve only just begun” (The Carpenters). Maar ook uitvoeringen van jazzstandards als “Renewal” (Monty Alexander) passeren de muzikale revue.

De cd kost 15 euro per stuk en kan via https://www.jazzattheclub.nl/contact worden besteld.

Tags

CDIntrioductionJazzLive at De WitteRegioStichting Jazz at the Club
Gerelateerde artikelen
Back To Top