Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Tweede Editie van het Kerkehout Zomerfestival staat voor de Deur!

Buurtvereniging Kerkehout
2 september 20232 minute read

De zomervakantie mag dan wel ten einde zijn, maar het feest gaat gewoon door in Kerkehout met de aankomende tweede editie van het Kerkehout Zomerfestival! Op 7, 8 en 9 september zal het weer bruisen van activiteiten voor jong en oud, waardoor de zomer op spetterende wijze wordt afgesloten (lees verder onder afbeelding).

Net als vorig jaar belooft het Kerkehout Zomerfestival een waar festijn te worden met een gevarieerd programma dat de hele familie zal aanspreken. Het evenement begint op vrijdag 8 september met een spectaculaire KINDERMIDDAG. De kleinsten kunnen genieten van springkussens, een zweefmolen, heerlijke pannenkoeken, suikerspinnen en een heuse schuimparty om de dag feestelijk af te sluiten.

Voor degenen die liever ’s avonds feesten, staat er op vrijdagavond een spetterende feestavond op het programma met muziek verzorgd door DJ Kcrix. Dans de nacht weg en maak herinneringen die nog lang zullen blijven hangen.

De zaterdag belooft een dag vol sport, spel en muziek te worden. Op het voetbalveld van SV Wassenaar vindt een spannende zeskamp plaats, waar jong en oud zich kunnen meten in diverse uitdagende activiteiten. Na de zeskamp wachten optredens van KEES TOETS, bekend van Crazy Piano’s, en de geweldige coverband JEWELSTE bij het Buurtcentrum aan de Charlottestraat. Voor de kinderen zijn er gedurende de dag weer tal van springkussens en spelletjes beschikbaar, zodat ook zij een onvergetelijke dag beleven.

Voor de oudere generatie heeft het Kerkehout Zomerfestival op donderdagmiddag mooie herinneringen in petto. Arend Veerman zal een boeiende fotopresentatie geven over de Kerkehoutse zomerfeesten van vroeger. Een prachtige kans om herinneringen op te halen en de geschiedenis van de lokale zomerfestivals te herbeleven.

Alle details over het programma en verdere informatie over het Kerkehout Zomerfestival zijn te vinden op de officiële website www.kerkehout.nl en op de Facebookpagina van het festival. Mis dit evenement vol plezier, muziek en herinneringen niet en zet de datums van 7, 8 en 9 september alvast in uw agenda. Het Kerkehout Zomerfestival staat garant voor een geweldig einde van de zomer voor de hele gemeenschap!

Tags

Buurtvereniging KerkehoutFestiviteitenJong en oudKerkehoutKerkehout ZomerfestivalProgrammaWassenaarZomerfestival
Gerelateerde artikelen
Back To Top