Skip to content

Eerste Jazz at the Club Jazzconcert in Leonardo Royal Hotel Promenade

Stichting Jazz at the Club
8 oktober 20232 minute read

Op vrijdag 3 november (20.00 uur) start een nieuwe serie Friday Night Jazz met een optreden van het kwintet van zangeres Masha Bijlsma. Op een nieuwe – maar zeer vertrouwde – locatie: het Leonardo Royal Hotel Promenade in Den Haag!

Zangeres Masha Bijlsma wordt begeleid door de Duitse pianist Martin Sasse, bassist Taeke Stol en drummer Dries Bijlsma. Saxofonist Ben van den Dungen is special guest.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Jazz at the Club en Podium De Nieuwe Kamer.

Het Leonardo Royal Hotel – het vroegere Promenade – is een bekende jazz locatie uit het verleden waar nog steeds de Haagse Jazzclub wekelijks zondagmiddagconcerten organiseert, veelal oude stijl, voor een trouw publiek. Friday Night Jazz vindt hier nu zijn domicilie.

Zangeres Masha Bijlsma behoort waarschijnlijk tot de meest onderschatte jazzvocalisten van ons land. Ze heeft een imposant vol stemgeluid met een enorm bereik en hier en daar een aangenaam rauw randje. Zij is een bewonderaar van zangeres Abbey Lincoln. Haar laatste cd “Interaction” uit 2022 is erg goed ontvangen.

Het Leonardo Royal Hotel is gevestigd aan de Van Stolkweg 1 in Den Haag (070-3525161). Het concert start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De volgende editie vindt plaats op vrijdag 1 december. Kaarten à € 20,- via https://podiumdenieuwekamer.nl/concert-agenda/ of aan de zaal.

Voor meer informatie: www.jazzattheclub.nl         

Tags

ConcertDen HaagJazzLeonardo Royal HotelRegioStichting Jazz at the Club
Gerelateerde artikelen
Back To Top