Skip to content
Bestuur Fietsersbond Wassenaar met 2e van rechts Arno Odijk. Fotocredit: PR

Voorzitterswissel Fietsersbond Wassenaar         

Fietsersbond Wassenaar
10 januari 20242 minute read

Met ingang van het nieuwe jaar heeft de Wassenaarse Fietsersbond, onderdeel van Fietsersbond Haagse regio, een nieuwe voorzitter; Arno Odijk. Arno is geboren en getogen in Wassenaar als jongste in een gezin van 13 en inmiddels 26 jaar gelukkig getrouwd met Sandra.

Samen hebben ze twee inmiddels volwassen kinderen. Van jongs af aan is Arno een fervent fietser. Arno vervangt Marcel Kleizen die actief zal blijven in het 6-koppige bestuur. Marcel; ‘Met Arno hebben we een heel enthousiaste en ervaren nieuwe voorzitter. Het bestuur is hartstikke blij dat hij het stokje over wil nemen’. Arno kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan als voorzitter en zich bezig te houden met de activiteiten van de Fietsersbond in 2024; ‘De fietsveiligheid in Wassenaar is steeds meer onderwerp van gesprek in ons dorp en op verschillende manieren blijven we de belangen van de fietsers en hun veiligheid vertegenwoordigen.

Met Rijkswaterstaat, de Provincie en de gemeente Wassenaar hebben we regelmatig contact om fiets-onveilige punten te verbeteren. Daarnaast organiseren we dit jaar weer meerdere activiteiten ten behoeve van fietsplezier en -stimulering’.
Zo organiseert de Fietsersbond op donderdag 14 maart een speciale avond over fietsvakanties, in het Deijlerhuis, met enthousiaste sprekers én praktische tips. De Fietslichtjesparade is dit jaar in  november, een groot festijn voor jong en oud.

Heeft u tips voor ons of wilt u lid worden van de Fietsersbond, neem dan contact op via wassenaar@fietsersbond.nl.

Tags

Fietsersbond WassenaarFietsveiligheidVeilig verkeerVoorzitterswisselWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top