Skip to content
Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Weste Bezit Maatschappij, Bos Tuingereedschappen en Opslaghotel verlengen sponsoring volledige jeugd Blauw- Zwart

Rksv Blauw Zwart
3 februari 20242 minute read

Ondanks het verlies van het vlaggenschip van Blauw-Zwart afgelopen zaterdag op sportpark De Schulpwei. was er toch nog een klein feestje in de schitterende Business Club Lounge van Blauw-Zwart.

De drie sponsoren die al vele jaren Blauw-Zwart ondersteunen  en aan de club verbonden zijn met het jeugdplan. (sponsoren van de volledige jeugd) hebben hun sponsorcontracten weer verlengd voor de komende jaren.

Hierdoor blijven alle jeugdspelers er netjes gekleed bij lopen, waardoor de uitstraling van

Blauw-Zwart gewaarborgd is op de vele sportvelden in de Haagse en Leidsche regio en natuurlijk de Bollenstreek.

Mede door het verlengen van het kledingcontract met Robey Sportswear en leverancier Intersport Twinsport slaat Blauw-Zwart weer een mooie, efficiënte en duurzame slag.

Want doordat alle partijen sponsor blijven en het kledingmerk ook zijn samenwerking heeft toegezegd blijft alles doorlopen.

Door alle bestaande kleding goed te inventariseren en te kijken wat nog wel en niet te gebruiken is kan alle goede sportkleding gewoon herbruikt worden en kan de bestaande kledingvoorraad nog beter worden afgestemd op het nieuw te bestellen materiaal voor komende jaren.

Niet alleen Blauw-Zwart, maar vele kinderen zullen niet alleen blij, maar ook vooral trots zijn op hun club en tenue. Kleren maken de man/vrouw zullen we maar zeggen!

Weste Bezit Maatschappij, Bos Tuingereedschappen en Opslaghotel, nogmaals veel dank voor de al jarenlange sponsoring en veel dank voor de komende jaren.

Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Tags

Business Club LoungeJeugdJeugdvoetbalOpslaghotelRKSV Blauw ZwartsponsoringVoetbalWassenaarWeste Bezit Maatschappij
Gerelateerde artikelen
Back To Top