Skip to content
Fotocredit: PR

Jazz at the Club: Hanna Marieke Trio op 15 maart

Stichting Jazz at the Club
15 februari 20242 minute read

Op vrijdag 15 maart (20.00 uur) treedt het Hanna Marieke Trio op in het Leonardo Royal Hotel in Den Haag. Het trio bestaat uit pianiste en zangeres Hanna Marieke, bassist Remco van Vugt en drummer Tim Hennekes. Ze spelen stukken van het album “Rhythms of Grace” dat in 2022 op het Haagse O.A.P.-jazzlabel verscheen. Ook nieuwe muziek die dit jaar op cd zal verschijnen staat op het programma. Hanna Marieke neemt het publiek mee met poëtische verhalen gecombineerd met eigen, moderne jazzcomposities.

Over de musici:

Pianiste, componiste, zangeres en storyteller Hanna Marieke studeert aan de Codarts-opleiding in Rotterdam. Zij werd geïnspireerd door de muziek van Norah Jones. Haar eerste cd met louter eigen composities “Rhythms of Grace” werd goed ontvangen. Samen met Tim Hennekes op drums en Bassist Remco van Vugt vormen ze het Hanna Marieke Trio.

Dit concert dat mede mogelijk gemaakt wordt door de Stichting Jazz at the Club en het Podium De Nieuwe Kamer past in de serie Friday Night Jazz in het Leonardo Royal Hotel in Den Haag.

Het Leonardo Royal Hotel is gevestigd aan de Van Stolkweg 1 in Den Haag (070-3525161). Het concert start op vrijdag 15 maart om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

De volgende concerten vinden plaats op vrijdag 19 april, 17 mei en 21 juni 2024. Voor meer informatie: www.jazzattheclub.nl en/of www.podiumdenieuwekamer.nl Kaartverkoop via bovenstaande links of aan de zaal € 20,-.

Tags

Den HaagHanna Marieke TrioOptredenRegioStichting Jazz at the Club
Gerelateerde artikelen
Back To Top