Skip to content
Meestertrombonist Bert Boeren. Fotocredit: PR

Friday Night Jazz met Four Others ft. Bert Boeren

Stichting Jazz at the Club
21 mei 202452 second read

Op vrijdag 21 juni treedt het Four Others Quartet op in het Leonardo Royal Hotel in Den Haag. Dit kwartet wordt voor deze gelegenheid uitgebreid met meestertrombonist Bert Boeren.

Bert Boeren speelt al jaren bij de Dutch Swing College Band en toerde over de hele wereld. Hij vertegenwoordigde ons land als solist op vele festivals. Hij is hoofddocent aan het Conservatorium van Amsterdam en trombonist bij het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Het kwartet bestaat verder uit vibrafonist Jacco Griekspoor, gitarist Vincent Koning, met Andy Valkenburg op contrabas en bandleider en drummer Barry Olthof.

Dit concert, dat mede mogelijk gemaakt wordt door de Stichting Jazz at the Club en Podium De Nieuwe Kamer wordt georganiseerd in de serie Friday Night Jazz.

Het Leonardo Royal Hotel is gevestigd aan de Van Stolkweg 1 in Den Haag (070-3525161). Het concert start op vrijdag 19 april om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

De volgende concerten vinden plaats van september tot december 2024. Voor meer informatie: www.jazzattheclub.nl en/of www.podiumdenieuwekamer.nl Kaartverkoop via bovenstaande links of aan de zaal € 20,-.

Tags

Bert BoerenDen HaagFour OthersFriday Night JazzRegioStichting Jazz at the Club
Gerelateerde artikelen
Back To Top