Skip to content
Fotocredit: PR

Zomerfestival in Kerkehout: Drie Dagen Vol Plezier en Activiteiten!

Buurtvereniging Kerkehout
29 mei 20242 minute read

Maak je klaar voor een spectaculair zomerfestival in Kerkehout, met drie dagen vol plezier, muziek, spelletjes en lekker eten! Het evenement vindt plaats op woensdag 5 juni, vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni en biedt voor iedereen wat wils. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

Woensdag 5 juni: Kindermiddag

Op woensdag 5 juni begint het feest om 14:00 uur met een speciale kindermiddag. In samenwerking met Fit in Wassenaar zijn er tal van leuke activiteiten voor de kleintjes. Kinderen kunnen deelnemen aan allerlei spelletjes, genieten van het springkussen en zich laten versieren met plaktattoos. Natuurlijk mogen de pannenkoeken niet ontbreken! Als klap op de vuurpijl wordt de dag afgesloten met een schuimparty, begeleid door vrolijke muziek. Een middag vol plezier die je niet wilt missen!

Vrijdag 7 juni: Sfeermiddag

De festiviteiten gaan verder op vrijdag 7 juni met een sfeervolle middag en avond. Om 15:00 starten we met de sfeermiddag. Deze zal iets anders zijn dan voorgaande jaren. We hebben een leuke quiz in elkaar gezet met foto’s van vroeger over onze wijk, afgewisseld met leuke muziekvragen.

Om 16:00 uur start de kinderrommelmarkt, waar kinderen hun speelgoed en kinderkleding kunnen verkopen. Dit is de perfecte gelegenheid om leuke spulletjes te kopen of verkopen en nieuwe vriendjes te maken.

Vanaf 18:00 uur wordt de vrijdagmiddagborrel ingeluid met traditionele Hollandse spelletjes. Om 20:30 komt Kees Toets, die met zijn optreden voor een gezellige sfeer zal zorgen. Kees heeft in eerdere edities al veel enthousiasme teweeggebracht en stelt ook dit jaar vast niet teleur.

Zaterdag 8 juni: Finaledag

Zaterdag 8 juni belooft een dag vol actie en plezier te worden. De dag begint om 13:30met de zeskamp, een sportieve competitie die voor iedereen toegankelijk is. Om 16:30 uur kun je genieten van een optreden van Peter van der Plas, een artiest die bekendstaat om zijn energieke optredens en muziek.

Om 17:00 uur begint de BBQ, een perfecte gelegenheid om samen te genieten van heerlijk eten en goed gezelschap. Maar de dag is nog niet voorbij! Als afsluiting van dit geweldige zomerfestival is er een spetterende feestavond met een optreden van de Captain Midnight band. Hun opzwepende muziek en energieke performance zorgen voor een onvergetelijke avond.

Kom naar Kerkehout en beleef deze drie dagen vol plezier, muziek en gezelligheid samen met familie en vrienden!

Tags

Buurtvereniging KerkehoutFinaledagKindermiddagSfeermiddagWassenaarZomerfestival
Gerelateerde artikelen
Back To Top