Skip to content
Fotocredit: PR

Zondag 23 juni: Benefiet golfwedstrijd voor Wassenaarse long-covid patiënt

Golfclub De Kieviten
19 juni 20242 minute read

Veerle van den Berg is dit jaar 32 geworden en al bijna 2 jaar long-covid patiënt. Veerle: “Ik heb er in Nederland alles aan gedaan om van long-covid af te komen, maar tot nu toe helaas geen enkel resultaat. Het heeft een enorme impact op mijn leven, want ik kan niet meer werken of sporten en ook mijn sociale leven is tot nulpunt gedaald. Ik lig vrijwel de hele dag op de bank met oordoppen in en een oogmasker op. Want elke prikkel is teveel. Mijn grootste wens is om komende zomer nog in behandeling te gaan bij Aviv Clinics in Florida. De resultaten die daar behaald worden zijn heel hoopgevend.”

Om deze behandeling financieel mogelijk te maken, organiseert Golfclub De Kieviten een benefietwedstrijd, waarvoor ook niet-Kievitenleden zeer welkom zijn.

Veerle van den Berg. Fotocredit: PR

Datum: zondag 23 juni
Starttijden: 18 holes: 9.00 uur en 15.30 uur; 9 holes: 13.00 uur
Inschrijfgeld: 18 holes: 40 euro; 9 holes: 30 euro
Adres: De Kieviten, Dr.Mansveltkade 11, Wassenaar
Spelvorm: Texas Scramble, tweetallen met verrassing tijdens de wedstrijd

Inschrijven en betalen: wie via eigen golfclub toegang heeft tot Nexxchange: via Nexxchange. Degenen die geen toegang hebben tot Nexxchange kunnen een mail sturen naar wedstrijdcommissaris Peggy Verweij: golf.wedstrijdcommissaris@kieviten.nl, onder vermelding van voor- en achternaam en actuele handicap. In de bevestiging wordt aangegeven hoe te betalen. Inschrijven kan individueel of met z’n 2-en.

Extra opties: Lunchen (ná de 18 holes wedstrijd in de ochtend of vóór de 9 holes wedstrijd), kosten €15 p.p., keuze uit salade pikante kip, salade geitenkaas, salade gamba’s, met een glaasje aspergesoep of Barbecueën (ná de 18 holes wedstrijd in de middag), kosten € 25 p.p. Als u van één van deze mogelijkheden gebruik wil maken, graag uw keuze aangeven bij inschrijving via Nexxchange of inschrijving via de mail.Lunch of bbq ter plekke betalen aan de bar.

Voor uitvoerige informatie, klik rechts op deze qr-code van “whydonate”

Tags

BenefietwedstrijdGolfGolfclub De KievitenLong CovidVeerle van den BergWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top