Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: Alzheimer Nederland, regio Haaglanden

Appeltaartconcert op Wereld Alzheimer Dag

Alzheimer Nederland, regio Haaglanden
8 september 202442 second read

Op zaterdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Het thema is ‘Samen in beweging’. Alzheimer Nederland Haaglanden organiseert voor alle mensen met dementie en hun naasten in de regio een speciaal Appeltaartconcert (met na afloop koffie en appeltaart). Het concert vindt plaats in de Duinzichtkerk in Den Haag, het programma start om 14.00 uur. De toegang is gratis.

Muziek heeft vaak een bijzondere uitwerking op mensen met dementie. Bij dementie kan muziek vergeten herinneringen of het gevoel hierbij naar boven halen. Vorig jaar was het concert een groot succes en kwamen er veel enthousiaste reacties van de aanwezigen. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Residentie Orkest Den Haag en Stichting Appeltaartconcerten. Aanmelden en meer informatie via haaglanden@alzheimervrijwilligers.nl.

Details over het programma zijn te vinden op de website van Alzheimer Haaglanden: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/alzheimer-haaglanden/wereld-alzheimer-dag-2024-thema-samen-in-beweging

Tags

Alzheimer NederlandAppeltaartconcertDen HaagRegioRegio HaaglandenResidentie OrkestWereld Alzheimer Dag
Gerelateerde artikelen
Back To Top